Tietoa yrityksestä

Avainlippu palveluille

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lokakuussa 2023 Oneturva Oy:lle Avainlippu-merkin Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle.

Olemme kotimainen yksityisomistuksessa oleva turvallisuusalan yritys. Palvelumme on kotimaista ja työllistämme Suomessa. Olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuusperiaatteisiin.

Avainlippua on myönnetty palveluille vuodesta 1995 ja se on käytössä yli 2000 yrityksellä. Kuluttajista 98 % tunnistaa merkin ja 73 % on valmis maksamaan enemmän suomalaisista tuotteista. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tai palvelun voimme jokainen olla tukemassa suomalaista työtä ja hyvinvointia.


Avainlippu Suomalaiselle verkkokaupalle

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lokakuussa 2023 Oneturva Oy:lle Avainlippu-merkin Suomalainen verkkokauppa, Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle.


Kuva Business Center, Kuopio

 Draft program - yrittäjyysohjelma

 Oneturva Oy on palkittu keväällä 2023 Kuopiossa ja Joensuussa innovatiisen ja kehittyvän sekä   tarpeellisen liikeidean kehittämisestä. Yrityksemme panostaa asiakkaidemme turvallisuuteen ja   asiantuntemukseen.

Oneturva Oy on vuonna 2023 perustettu turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa palo- ja turvallisuussuunnitelmia, väestönsuoja tarkastuksia, tiiveyskokeita ja erilaisia turvallisuus- sekä lakiasiaintuntijapalveluja.

Tehtäviimme kuuluvat mm. palo- ja turvallisuussuunnitelmien laatiminen, väestönsuojien tarkastukset, riskikartoitukset, turvallisuuskävelyt, erilaiset turvallisuuspalvelut, useiden siviilioikeudenalojen kattava lakiasiainneuvonta ja oikeudellisten asiakirjojen laadinta.

Turvallisuus ja laki: Kaksinkertainen turva

Turvallisuus ei rajoitu pelkästään riskienhallintaan ja hätätilanteiden varautumiseen. Se liittyy myös vahvasti lakiasioihin ja oikeuksiin. Siksi Oneturva Oy tarjoaa myös lakiasiantuntijuutta, joka täydentää sen omia turvallisuusratkaisuja. Oneturva voi auttaa asiakkaitaan esimerkiksi pelastussuunnitelmiin ja väestönsuojiin liittyvissä lainsäädännöllisissä vaatimuksissa sekä muissa turvallisuuteen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Lakiasiantuntijan tehtävissä hoidamme lisäksi asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, kuten testamentteja ja  yksityishenkilöiden välisiä riita-asioita kuten; vahingonkorvausasiat, kuluttajansuoja ja riita-asiat ja vuokrasuhteeseen liittyvät riidat. Annamme myös rikos- ja lainopillista neuvontaa.

Yrityksemme palvelun ja  laadun takaavat vahva osaaminen, jatkuva kouluttautuminen ja tinkimätön ammattitaito. Meillä on etusijalla henkilökohtainen, luotettava, joustava ja asiakkaiden tarpeet huomioiva kokonaisvaltainen palvelu.

Palvelemme sinua joko avaimet käteen – kokonaisuudella suunnittelusta toteutukseen, tai vain haluamaltasi osin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan henkilökohtainen tapaaminen!