ISOtunes FREE Aware Kuuleva Bluetooth korvatulppa (EN 352)

Hygieniatuote - ei palautusoikeutta.
 • EN352 hyväksytty kuulonsuojain
 • Bluetooth 5.2
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • Äärimmäisen kevyt – yhden tulpan paino 8g
 • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
 • Akunkesto 13 tuntia
 • Valmiusaika 60 tuntia
 • Automaattinen virrankatkaisu jos ei bt yhteyttä kahteen tuntiin
 • Latausaika 2 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • Elektroninen sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • SNR 32 TRILOGY tulpilla

Erittäin kevyet, langattomat ISOtunes FREE Aware kuulevat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE Aware on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. ISOtunes FREE Aware EN352 on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpissa on akun säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu jos bluetooth-yhteyttä ei ole ollut kahteen tuntiin.

Bluetooth yhteys kahteen laitteeseen (Multipoint)
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla. ISOtunes FREE Aware kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen samanaikaisesti (Multipoint, dual connectivity)

Aware -tekniikka™
ISOtunes FREE Aware EN352 kuulonsuojaimet käyttävät taktista Aware -tekniikkaa. Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa turvalliselle tasolle.
Tämä ominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun tämä tuote kytkeytyy päälle ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. Elektroninen äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB (=EN352-2 hyväksytty).

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE Aware kuulokkeilla akunkesto on vähintään 13 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada noin 30 tuntia lisäaikaa. Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 2 tuntia.

185,00 €
Veroton hinta 149,19 €