Inim Prime tuotepaketti, 4,3" LCD, 3G, 2xPIR, ovimagn. 8,5Ah

Inim Prime -hybridihälytysjärjestelmä, johon sisältyy keskuksen lisäksi 4,3-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu käyttölaite, 2G/4G-reititin, 2 kpl PIR-liikeilmaisimia, joista toinen lemmikkieläintunnistuksella, magneettikosketin puuoville sekä 8,5 Ah akku. Itse keskus sisältää emokortin, metallikotelon sekä virtalähteen.

Inim Prime on EN50131-hyväksytty hybridijärjestelmä kiinteistövalvontaan. Avoimen rajapinnan ansiosta se voidaan helposti integroida muihin kiinteistöjärjestelmiin ModBus- ja KNX-rajapinnalla. Ohjaus ja hallinta tapahtuu kosketusnäytöltä, ilmaisessa pilvipalvelussa tai mobiilisovelluksissa. iBus-väylässä laajennettava FLEX5/P modulilla.

Keskuskorttiin Integroitu LAN-yhteys: Ethernet TCP/IP (CID, SIA-IP), Inim Cloud -pilvipalvelut (Push-viestit ja sähköposti) sekä Inim Home -sovellus, DHCP-, NTP- ja AES-salausten kanssa. SmartLogos30M lisäkortilla keskuskorttiin saadaan ääni/puheyhteys (Nexus GSM-laitteen kautta).

Alien/S on kosketusnäyttöinen käyttölaite, joka integroituu automaatio- ja turvallisuusjärjestelmiin. Yhdellä kosketuksella voit aktivoida, sammuttaa tai ohittaa järjestelmän osia tai aktivoida esiohjelmoituja skenaarioita. Sen helppokäyttöinen, intuitiivinen ja opastava käyttöliittymä mahdollistaa nopeat valinnat sekä interaktiivisen syötön. Laite sisältää krono-termostaatin, etätunnistelukijan sekä kaiuttimen ja mikrofonin.

Inimin QTech-liikeilmaisimet on varustettu digitaalisella signaalin analysoinnilla, mikä vähentää virhehälytyksiä. Liiketunnistusalue on 15 metriä 90° kulmalla.

INIM-IP-4G-RUT reititin tarjoaa keskukselle TCP/IP- ja 2G/4G-tiedonsiirtoyhteydet. Se mahdollistaa myös yhteyden Inim Cloud -pilvipalveluun sekä Inim Home -sovelluksen käytön.

Tiedonsiirto ATS (Alarm Transmission System) -kategorian liitettävien siirtolaitteiden kanssa: PRIMELAN, PRIMEWIFI, NEXUS. EN-luokan 3 hyväksyntä viestintäsuorituskyvylle (ATS) saavutetaan yksi- tai kaksikanavaisella GSM- ja/tai LAN-tiedonsiirrolla.

Ohjelmointi tapahtuu inim.biz -sivustolta asentajaroolissa kirjautuneena ladattavalla lisenssivapaalla Prime/STUDIO -ohjelmistolla. Ohjelmointiin saatavilla etätuki TeamViewer-ohjelmiston kautta veloituksetta.

Arvioitu toimitusaika on noin 30 päivää 

1 000,00 €
Veroton hinta 806,45 €