DEFISIGN LIFE ONLINE -DEFIBRILLAATTORI

UUTUUS: DefiSign Life Online -defibrillaattori

Luo yhteys. Ole valmis. Pelasta elämä.

DefiSignin uusin defibrillaattori yhdistyy automaattisesti 2G-verkkoyhteyden kautta LifeDataNet -palveluun ja pitää sinut ajantasalla laitteesi toiminnasta. DefiSign Life Online on luotettava ja huoleton defibrillaattori, jonka avulla olet aina valmis pelastamaan sydänpysähdyspotilaan hengen.

Plussat:

 • Kytke ja käytä -asennus
 • 2G / 3G -verkkoyhteys LifeDataNet -palveluun
 • Automaattinen toimintatilan itsetestaus
 • Pysyt aina ajantasalla laitteen tilasta sähköpostitse
 • 10 vuoden takuu

DefiSign Life Online -defibrillaattori

DefiSign Life Online -defibrillaattori varmistaa, että olet aina valmiina hätätilanteen varalta. Uusi verkkoon yhdistettävä laite on huoleton ratkaisu ja sopiva maallikonkin käyttöön. Malli on toiminnaltaan laajamittainen, mutta myös luotettava ja kestävä – ja tulee henkeäsalpaavan huokeaan hintaan!

DefiSign Life Online = Kytke ja käytä

Kun defibrillaattorin akku on laitettu paikoilleen, laite luo automaattisesti verkkoyhteyden LifeDataNet -palveluun vakaan 2G / 3G-verkon kautta. Tämä tarkoittaa, että DefiSign Life Online voidaan yhdistää verkkoon käytännössa milloin vain ja missä tahansa (Euroopan sisällä). Luomalla käyttäjätunnuksen LifeDataNet -verkkopalvelussa saat sähköpostitse viikottaisen päivityksen defibrillaattorisi toimintatilasta.

Myös viikottaisen automaattisen itsetestauksen selkeät tulokset tulevat suoraan sähköpostiisi. Mikäli raportista tulee esille huomioitavaa, pystyt hoitamaan asian samantien.

Laite esimerkiksi ilmoittaa, milloin akku tai elektrodit tulee vaihtaa – sähköpostipäivitysten avulla pysyt jatkuvasti ajantasalla defibrillaattorisi tilasta. Näin DefiSign Life Online on aina käyttövalmis ja täten valmis pelastamaan elämän!

Defisign AED on varustettu sisäisellä akulla, joka varmistaa käyttöönoton oikean ajoituksen. Akun käyttöikä on taattu vähintään 6 vuotta, ja AED ilmaisee huoltoledeillä, kun se on vaihdettava. Tämä ei vaikuta AED:n hengenpelastustoimintaan.


Ajantasalla aina ja kaikkialla

DefiSign Life Online -defibrillaattorin kanssa ei tule vastaan ikäviä yllätyksiä. Laitteen omistajalle lähtee sähköposti-ilmoitus heti, kun laitteen kansi aukeaa – näin tiedät heti, kun laitetta käytetään elvytykseen. Toisinaan saatat tarvita lisätietoja laitteen käyttöhistoriasta – tarvittaessa saat käyttöraportin ja elvytystiedot PDF-tiedostona sähköpostiisi suoraan LifeDataNet-palvelusta, ja voit lähettää tiedot edelleen terveydenhuollon ammattilaisille napin painalluksella.

Myös ohjelmistopäivitykset onnistuvat helposti ja vaivattomasti LifeDataNet -verkkopalvelun avulla; defibrillaattorisi päivitetään automaattisesti 2G / 3G-verkkoyhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, ettei laitetta tarvitse enää lähettää takaisin maahantuojalle päivitysten tekoa varten – itse asiassa, sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään, sillä päivitykset hoituvat automaattisesti!

Helposti huomattava ja tunnistettava ulkomuoto

Vaikka DefiSign Life Online eroaa "tavallisesta" DefiSign Life -defibrillaattorista monin tavoin, ulkonäöltään nämä sisarukset ovat samanlaisia, molemmat yhtä helposti huomattavia ja tunnistettavia.

DefiSign Life Online tulee kolmen eri kielivaihtoehdon kanssa: suomi/ruotsi/englanti on standardivaihtoehto, mutta tämä on mahdollista vaihtaa toiseen kieliyhdistelmään niin halutessasi. Monikielisyyden ansiosta tämä defibrillaattori sopii mihin tahansa ympäristöön, mutta myös kenen tahansa käyttöön – kielestä riippumatta!

Taattu 10 vuoden toimintavarmuus

DefiSignin defibrillaattorit erottuvat kilpailijoistaan pitkällä takuuajallaan – myös DefiSign Life Online tulee 10 vuoden valmistajan takuulla, mikä on markkinoiden pisin takuuaika. Elektrodien elinikä on 3 vuotta ja laitteen akku kestää keskimäärin 3 vuotta, mikä tekee tämän defibrillaattorin ylläpitokuluista hyvin kohtuulliset laitteen 10 takuuvuoden aikana.

Lisäksi laitteella on korkea kosteuden- ja pölynkestävyys (IP-55), minkä ansiosta se voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Varmistathan ulkotiloihin sijoitettaessa, että defibrillaattorisi on ympäristöön sopivassa säilytyskaapissa.

DefiSign Life Online – tulevaisuuden defibrillaattori

DefiSign Life Online on luonnollinen valinta, jos etsit pitkäikäistä defibrillaattoria, jonka ylläpito on vaivatonta. Laite rekisteröi automaattisesti, milloin akku ja elektrodit kaipaavat uusimista, ja tiedottaa tästä sähköpostitse. Vakaa 2G / 3G -verkkoyhteys takaa, että laite on yhteydessä LifeDataNet -palveluun aina ja kaikkialla. DefiSign Life Online pitää huolta, että olet aina valmiina pelastamaan elämän!

Ominaisuudet:

 • 2G / 3G -verkkoyhteys LifeDataNet -verkkopalveluun
 • Erittäin luotettava ja helppokäyttöinen
 • 10 vuoden valmistajan takuu
 • Kolmikielinen (kielenvalintavaihtoehto)
 • Huoleton ylläpito
 • Kätevä kuljettaa mukana
 • Matalat ylläpitokustannukset

DefiSign Life Online on sopiva valinta muunmuassa:

 • Kansainväliseen ympäristöön
 • Yrityksille
 • Urheiluseuroille
 • Uimahalleihin
 • Kauppakeskuksiin

Laitteen mukana tulee:

 • DefiSign elektrodit, käyttöikä 3 vuotta
 • DefiSign akku, käyttöikä noin 3 vuotta
 • Käyttöohjeet
2 190,00 €
Veroton hinta 1 766,13 €