CGS AVD-litiumpalosammutin 6 litraa, LITHEX-6

Tuote toimitetaan tarkastettuna

CGS AVD käsisammutin soveltuu käytettäväksi litiumioniakku- ja metallipaloihin ja sitä voidaan käyttää myös paloneristeenä.Litiumioniakkupalon sammuttaminen on erittäin vaikeaa, koska perin-teiset sammutusaineet ovat siihen melko tehottomia. AVD on osoit-tautunut litiumioniakkupalojen tehokkaimmaksi sammutusaineeksi. Vesipohjainen vermikuliittidispersio muodostaa peittävän kerroksen palo-pesäkkeen ylle. Sitä voidaan verrata keraamiseen kuoreen, joka jäähdyttää palon. Tämä teknologia on merkittävä edistysaskel ja se vähentää kasvavaa ongelmaa yhteiskunnassamme. AVD on tällä hetkellä ainoa sammutusaine, jolle on olemassa puolueettomat testitulokset litiumioniakkupalojen sammuttamisesta.

AVD:n korkea vesipitoisuus jäähdyttää palopesäkkeen tehokkaasti. Koska AVD: llä on hyvä pystysuuntainen tarttuvuus, AVD jäähdyttää pystysuorat alueet, kun taas muut sammutusaineet valuvat pois nopeasti ilman mitään havaittavaa vaikutusta. AVD asettuu peittona palopesäkkeen ylle, mikä estää hapensaannin ja tukahduttaa tulipalon nopeasti. Koska vermikuliitti kestää korkeita lämpötiloja, reilusti yli 1000 °C, säilyy AVD-peite ehjänä jopa vaikeimmissa ja kuumimmissa litiumioniakkupaloissa.AVD-sammutusaine pitää vaihtaa 5 vuoden välein.

KÄYTTÖALUEET

Teollisuus, myymälät, julkinen sektori, korjaamot, asunnot, varastohuoneet, lentoasemat, satamat, kierrätyspisteet, sairaalat, akkujen keräyspisteet jne.

Alkuperämaa Ranska
Snro 6403522
Statistic number 8424100090
Myyntiyksikkö 1-P
Sertifionti EN3-7, CE, Wheelmark
Heittoetäisyys 1-2 m
Toimintapaine 15 Bar
Toimintalämpötila +5 °C / +60 °C
Teholuokka 13A
Paloluokka A
Tyhjennysaika 120 s
Brändi CGS
Sammutusaine AVD
Koko 6 L 

635,00 €
Veroton hinta 512,10 €