3M Kypärä visiirillä Versalo M-306

Kuvaus

Suojaustaso NPF: 200 (V-Series), NPF: 50 (Jupiter), NPF: 500 (Jupiter/TR-302E/TR-602E), NPF: 500 (TR-302E/TR-602E)
Tuotesarjat M-sarja
Tuotteen tyyppi Suojakypärä, Suojakypärä kauluksella

 • Erittäin monipuolinen integroitu suojaus useilta hengityksen-, pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaukseen liittyviltä vaaroilta.
 • Kevyt, kompakti ja tasapainoinen
 • Täysin säädettävä pääpanta, joka sisältää kankaiset ihanteellisen istuvuuden ja painon jakautumisen varmistavat nauhat.
 • Ilmavirran ohjaimen avulla käyttäjät voivat säätää ilmavirtausta suojapäähineeseen, mikä parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta
 • Visiirin muotoilussa on yhdistetty hyvä näkyvyys sivuille ja alas sekä hyvä optinen kirkkaus
 • Pinnoitettu polykarbonaattivisiiri kestää entistä paremmin kemikaaleja ja naarmuja
 • Saatavilla on pinnoittamaton visiiri lisäsuojaksi sulan metallin roiskeilta
 • Helppo ylläpitää varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista
 • Vaihtoehtoinen 3M™ Peltor™ -kuulonsuojaus, mukaan lukien 3M™ Peltor™ LiteCom -ratkaisut
 • Yhteensopiva 3M™ PELTOR™ LiteCom -ratkaisujen kanssa

3M M-306 Kypärä Visiirillä sopii yhdistettynä monen eri 3M puhallinyksiköiden kanssa yhteen (Versaflo, Adflo ja Jupiter). Myös adapterin kanssa soveltuu Scott Proflow -ja Scott Duraflow puhallinyksiköiden kanssa. M-306 ja M-307 on kypärähyväksytty malli työmaille, jossa se vaaditaan. Vastaavasti M-307 on myös kipinäsuojakauluksella, muuten vastaava kuin M-306.

3M™ Versaflo™ M-sarjan päänsuojamallistomme tarjoaa hengityksen-, silmien-, kasvojen- ja päänsuojausta, sekä tarvittaessa kaulan ja hartioiden lisäsuojat. Ne soveltuvat monipuolisuutensa ansiosta moniin eri käyttötarkoituksiin.

3M™ Versaflo™M-sarjan suojapäähinemallisto tarjoaa monipuolisen integroidun hengityksen-, kasvojen-, silmien- ja päänsuojauksen. Kevyet pienikokoiset ja hyvin tasapainotetut tuotteet tarjoavat useita vaihtoehtoja, mukaan lukien miellyttävät kasvotiivisteet ja erittäin kestävät suojukset kipinänkestävillä vaihtoehdoilla. Suojapäähineet on suunniteltu suojaamaan pölyltä, roiskeilta ja kemikaalien käsittelyltä. Päähineitä voidaan käyttää erilaisilla teollisuudenaloilla, kuten maatalous, rakennus, elintarvikkeiden ja juomien valmistus, lääkintälaitteiden valmistus ja terveydenhoito, paperiteollisuus, lääkkeiden valmistus ja puuteollisuuden sovellukset. Täysin säädettävä pääpanta sisältää tekstiilinauhat, jotka varmistavat oikean istuvuuden ja painon jakautumisen. Ilmavirranohjain parantaa hallintaa ja käyttömukavuutta ohjaamalla ilmavirran suojapäähineen sisälle. Visiiri tarjoaa hyvän näkymän sivuille ja alas sekä hyvän optisen kirkkauden. Visiirissä on naarmuuntumisen estoa ja kemiallista kestävyyttä parantava polykarbonaattipinnoite. Päähineet täyttävät hengityssuojainten suorituskykyvaatimukset (TH2 tai TH3), kun niitä käytetään tiettyjen 3M™-ilmansyöttöyksiköiden kanssa. Niiden ylläpito on helppoa varaosilla ja tarvikkeilla, joiden vaihtaminen on nopeaa, helppoa ja intuitiivista. Päähineet voidaan yhdistää vaihtoehtoisesti 3M™ Peltor™ -malliston kuulonsuojainten kanssa, mukaan lukien 3M™ Peltor™ LiteCom -ratkaisut.

Käyttökohteet

 • Metallintyöstö, puuteollisuuden sovellukset, sulatus, sellu ja paperi, rakennus, elintarvikkeiden ja juomien valmistus, maatalous, kemikaalien käsittely, räjäytystyöt, lääkintälaitteiden valmistus ja terveydenhoito, maalin ruiskutus, paperinkäsittely ja lääkkeiden valmistus
410,00 €
Veroton hinta 330,65 €